mayang-5
mayang-5

press to zoom
2020_1120_10342000
2020_1120_10342000

press to zoom
2020_1120_10163800
2020_1120_10163800

press to zoom
mayang-5
mayang-5

press to zoom
1/9

LAKE VIEW HOUSE

This land area of approximately 440 square meters was bought by a doctor couple with 1 child in their teens and asked us to design a house for them. This land is on relatively flat ground with a contour on the back which has a view toward the lake. The house is designed by dividing the two building masses where the service area mass is in the front area of the house and the private area mass is at the back where there is a garden in between. The habit of homeowners always sitting together on a daily basis in the living room and dining room makes these two rooms the center of activity in this house. We place them between the master bedroom and the children's bedroom for easy access. They plan to live in this house for a very long time, therefore the main rooms in the private mass in this house are placed on the ground floor of the house and the 2nd floor is used as a storage and hobby room for the owner. The living room on the ground floor and the hobby room on the 2nd floor are placed across the width of the land with a wide view overlooking the lake with a large terrace and rooftop as an alternative place to enjoy the view from home.

Project Description

Project Status: Completed

Project Year: 2018

Architecture: ARKITEKT

WHAT

MP House

WHERE

Bandung

WHEN

2018