FEATURED PROJECTS

Cement floor, white steel structures, large aluminum windows, and metal roofs are chosen to present a light and transparent building.

A House is a “full-precast concrete” house from top-to-toe, with all of its foundation, columns, beams, floors, walls and roof-plate are made from precast concrete. The ground level of the building is where the parking places, storage, maid & driver rooms are located. The public spaces (entrance, living room, kitchen and dining room are arranged on the first floor. The rooftop in this house functions as a garden with a seating area with a beautiful view of the cityscape.

The white color was chosen to dominates almost the entire building to create the impression of being spacious, clean, modern but still carrying an elegant classic style. The use of wall profiles and canopy shapes is simplified but still shows a light classic style, typical of modern classic.

BE IN 
TOUCH

Jalan Parasitologi No. 10 Pav.

Bandung - 40191

+62 822 1999 4574

studio@arkitekt.id

© 2019

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
arkitekt 2019 logo - original - BG_edite